4 dana prije

Teatar PUNA KUĆA

Prvi put u Zagrebu Small Size Days, međunarodna manifestacija koja promovira umjetnost za najmlađe. Organizacija: Teatar Puna kuća u partnerstvu s Kazalište Mala scena.
#smallsizedays2018

SMALL SIZE DAYS 2018. // Zagrebsij. 26, 10:00amKazalište Mala scenaSmall Size Days je manifestacija međunarodne Small Size mreže kazališta za djecu koja stvaraju za dob 0 do 6 godina. Uz moto „Umjetnost je pitanje znatiželje, a ne godina“ ima za cilj osvijestiti u društvu činjenicu da je čovjek kreativno biće i da je umjetnost važan aspekt života od najranijih godina.
Teatar Puna kuća član je Mreže od 2017. godine, a u partnerstvu s @[137645102991984:274:Kazalište Mala scena] donosimo Vam program:

Petak / Friday 26.01.2018.
10.00 DV Siget, Zagreb
radionica „Puna kuća priča“ za djecu 3 – 6 godina / workshop „Houseful of Stories“

18.00 Kazalište Mala scena, Medveščak 2, Zagreb
Predstava za djecu 1,5 – 6 godina „Boje duge – priča o bojama“ /Performance for children 1,5 – 6
„The Colours of the Rainbow“

Subota / Saturday, 27.01.2018.
10.00 i 11.30 Kazalište Mala scena, Medveščak 2, Zagreb
Predstava za djecu 1,5 – 6 godina „Boje duge – priča o bojama“ /Performance for children 1,5 – 6
„The Colours of the Rainbow“

17.00 Kazalište Mala scena, Medveščak 2, Zagreb
Predstava za djecu 1,5 – 5 godina „Priča o velikom i malom“ /Performance for children 1,5 to 5
„The Story of Big and small“

Dođite i podržite umjetnost za najmlađe!

Rezervacija i kupnja ulaznica na www.mala-scena.hr/home/program.aspx ili na telefon: 01 4683 352

Više o predstavama na: www.punakuca.hr
#smallsizedays2018
... Više...Manje...

SMALL SIZE DAYS 2018. // Zagreb

1 tjedan prije

Teatar PUNA KUĆA

Počinje upis za nove članove u dramsku početnicu za djecu dobi 4 do 6 godina PUNA KUĆA PRIČA U MSU i u Dramski studio za osnovnoškolce. Voditeljica: Svetlana Patafta, akademska glumica. Počinjemo s radom u ponedjeljak 15. siječnja. Prijave šaljite na punakuca@punakuca.hr. Više o radionicama na www.punakuca.hr ... Više...Manje...

Počinje upis za nove članove u dramsku početnicu za djecu dobi 4 do 6 godina PUNA KUĆA PRIČA U MSU i u Dramski studio za osnovnoškolce. Voditeljica: Svetlana Patafta, akademska glumica.  Počinjemo s radom u ponedjeljak 15. siječnja. Prijave šaljite na punakuca@punakuca.hr. Više o radionicama na www.punakuca.hrImage attachment

1 mjesec prije

Teatar PUNA KUĆA

Atmosfera s promocije knjige "Irena i 5 kristalnih peharčića" autorice Silvija Šesto ... Više...Manje...

Atmosfera s promocije knjige Irena i 5 kristalnih peharčića autorice Silvija Šesto

1 mjesec prije

Teatar PUNA KUĆA

Večeras je promocija knjige za djecu "Irena i 5 kristalnih peharčića" autorice Silvija Šesto u knjižnici Marija Jurić Zagorka u 19 sati.

Promocija knjige Silvije Šesto Irena i pet kristalnih peharčićapro. 18, 7:00pmKnjižnica Marije Juric Zagorke ( Krvavi most )Drage ljubiteljice i dragi ljubitelji književnosti za djecu!
Naklada Semafora predstavlja svoju kućnu spisateljicu Silviju Šesto i njenu „Irenu“!

S radošću vas pozivamo 18. 12. 2017. u 19 sati (ponedjeljak!!!), u knjižnicu Marije Jurić Zagorke na Krvavi most, na promociju slikovnice i kalendara Semafore za 2018. godinu IRENA I PET KRISTALNIH PEHARČIĆA.

O slikovnici će na promociji govoriti autorica Silvija Šesto, izabrane dijelove interpretirat će dramska umjetnica Svetlana Patafta, a o svom nemalom ilustratorskom doprinosu Ireni, autorica Katarina Radošević Galić.

Uz tradicionalnu nagradnu igru i božićne darove, naklada Semafora omogućit će prisutnima prisvajanje slikovnice uz autorski popust i potpis.

Tortu nećemo ni najavljivati, njen dolazak poprima dobru, staru naviku!

Dobro došli 18. 12. 2017. (ponedjeljak) od 19 sati u prekrasnu knjižnicu „Marija Jurić Zagorka“ na Krvavi most!!!

I to nije sve!!!

Irena i pet kristalnih peharčića stići će na Krvavi bez peharčića ako ih vi, draga publiko ne potražite po dječjim odjelima zagrebačkih knjižnica. Pet blistavih peharčića istine, sreće, ljubavi, dobrote i ljudskosti pohranjeni su i čekaju vas na pet dječjih odjela Knjižnica grada Zagreba! Koji su to odjeli pronađite sami!!! Na vama je da ako ste veliki povedete male, a ako ste mali povedete velike i potražite gdje se kriju blistavi peharčići! Sretni oni koji pronađu peharčić bit će nagrađeni na promociji, a princip je jednostavan. Pri posuđivanju knjiga svojoj djeci izgovorite lozinku: Irena i pet kristalnih peharčića, pa ako imate sreće, a sreća je već s dječicom posjetiti knjižnicu, posuditi knjigu i čitati knjigu, možda se baš u toj knjižnici krije jedan od pet Ireninih peharčića. Možda peharčić sreće, možda ljubavi... istine... S pronađenim peharčićem dobro ste došli na promociju 18. 12. po svoj dar!
Stoga, u mjesecu knjige pravac knjižnica!!!


O tekstu:

Na nekim mjestima i pomalo distopijska priča u kojoj se autorica poigrava stereotipom bajki u kojima najslabiji, najmlađi ili onaj na kojeg nitko ne računa izvlači sretan kraj. Distopijsko i bajkovito, hm... velika tema o kojoj bismo mogli teoretizirati s obzirom na ponavljanje mnogih realnih priča. Priča o samohranoj majci i linču, toliko sveprisutnom u današnjoj tehnološkoj umreženosti i o njegovim posljedicama. Bajkoviti zapis o ljudskom jalu, mržnji, osveti, krijeposti. Irena i pet kristalnih peharčića trudi se najmlađima pokazati vrijednosti u životu za koje se treba beskompromisno boriti, a starije podsjetiti kako kompromisi nisu vrijedni dara života.
Tekst ilustrirala Katarina Radošević Galić.
... Više...Manje...

Promocija knjige Silvije Šesto Irena i pet kristalnih peharčića

1 mjesec prije

Teatar PUNA KUĆA

Još sgnete do kazališta Mala scena na izvedbu u 17h. Zvončići, zvončići...Stigaooo jeee! 🎅🎉
Vidimo se još u 12 i u 17 sati na "Priči o VELIKOM i malom" nakon kojih Djed Mraz daruje mališane.🎁
... Više...Manje...

Još sgnete do kazališta Mala scena na izvedbu u 17h. Zvončići, zvončići...

1 mjesec prije

Teatar PUNA KUĆA

Jeste li rezervirali svoje ulaznice? Podsjetnik za ovu nedjelju. Dobro došli!Jeste li posjetili Advent u Maloj sceni? U nedjelju (u 10,12 i 17h) nam prvi put ove godine stiže Djed Mraz koji će najmlađima (1,5+) dijeliti darove! Da bi doživljaj bio nezaboravan tu je i naša najnovija "Priča o VELIKOM i malom" u kojoj otkrivamo razne oblike, veličine, brojeve pa i neobična prijateljstva. Ne zaboravite svoje rezervacije preuzeti danas jer sutra propadaju. Vidimo se u blagdanskom ruhu Male scene! 🎅🐘🎁 ... Više...Manje...

Jeste li rezervirali svoje ulaznice? Podsjetnik za ovu nedjelju. Dobro došli!

1 mjesec prije

Teatar PUNA KUĆA

Pravo vrijeme za sve one koji do sada nisu pogledali našu novu predstavu za djecu dobi 1,5 - 5, nastalu u koprodukciji s kazalištem Mala scena. "Priča o Velikom i malom" Kristine Gavran, u režiji i izvedbi Svetlane Patafta. Posljednji put u ovoj godini u društvu Sv. Nikole (srijeda 18 sati) i Djeda Mraza( nedjelja u 10, 12 i 17sati). Rezervirajte ulaznice na vrijeme i ne zaboravite ponijeti poklone za Vaše mališane.Tko se u vašoj obitelji veseli Svetom Nikoli, a tko Djedu Mrazu? Ovaj tjedan u Malu scenu, nakon vesele "Priče o VELIKOM i malom" (1,5+), stižu obojica - u srijedu Sveti Nikola, a u nedjelju Djedica. I obojica dijele darove! 🎁🎶🎈 ... Više...Manje...

Pravo vrijeme za sve one koji do sada nisu pogledali našu novu predstavu za djecu dobi 1,5 - 5, nastalu u koprodukciji s kazalištem Mala scena. Priča o Velikom i malom Kristine Gavran, u režiji i izvedbi Svetlane Patafta. Posljednji put u ovoj godini u društvu Sv. Nikole (srijeda 18 sati) i Djeda Mraza( nedjelja u 10, 12 i 17sati). Rezervirajte ulaznice na vrijeme i ne zaboravite ponijeti poklone za Vaše mališane.
Učitaj više