3 tjedana prije

Teatar PUNA KUĆA

Danes smo v Lendavi!Ukoliko ove ljetne dane provodite u Sloveniji, svakako nam se sa svojim najmlađima (1,5+) pridružite na predstavi "Boje duge - Priča o bojama" u 19 sati, s kojom gostujemo u sklopu događanja "Poleti v Lendavo". 🌈 Teatar PUNA KUĆA ... Više...Manje...

Danes smo v Lendavi!

4 tjedana prije

Teatar PUNA KUĆA

Danas izvodimo interaktivnu predstavu za djecu "Zvukolika šuma" u 18 sati na Trgu Ivana Kukuljevića u Španskom. Predstava govori o osnovnim glazbenim pojmovima.
Igraju: Dominik Kisić i Svetlana Patafta.Više o predstavi punakuca.hr/shows/zvukolika-suma/
Foto: Mirko Cvjetko
... Više...Manje...

 

Komentiraj na Facebooku

Bravo!👏👌👏

1 mjesec prije

Teatar PUNA KUĆA

U partnerstvu s udrugom KRUGOVI, u petak, 8. lipnja, gostovali smo u OŠ Ščitarjevo .Prošli tjedan u OŠ Ščitarjevo u suradnji s Teatrom Puna kuća obilježen je Svjetski dan kulturnih različitosti. Prigodno je održana predstava "Biberče"- sa ciljem senzibilizacije djece za "drugačije" te lakšu integraciju djece koja su po bilo kojoj osnovi različita. Priča govori o moći ljubavi i hrabrosti čovjeka u spašavanju voljene osobe od opasnosti koja joj prijeti. Velika djela ne čine samo odrasli nego i djeca. Hvala našoj suradnici Svetlana Patafta, svim partnerima i osnovnoj školi na suradnji! ... Više...Manje...

U partnerstvu s udrugom KRUGOVI, u petak, 8. lipnja, gostovali smo u OŠ Ščitarjevo .

1 mjesec prije

Teatar PUNA KUĆA

U subotu, 9. lipnja u 10 sati u Kazalištu Mala scena pričamo vam priču Biberče, nakon koje slijedi likovna radionica koja obrađuje motive iz priče. Priču je adaptirala i izvodi je glumica Svetlana Patafta. Kostim i likovno oblikovanje potpisuje Ana Horvat. Namijenjena je djeci dobi 4 - 10 godina.
Govori o moći ljubavi i hrabrosti čovjeka koji čini velika djela. Biberče spašava princezu od velikog Zmaja koji predstavlja simbol teških situacija kroz koje prolazimo u životu. Velika djela ne čine samo odrasli, nego i djeca.

Priča govori o moći ljubavi i hrabrosti čovjeka u spašavanju voljene osobe od opasnosti koja joj prijeti. Velika djela ne čine samo odrasli nego i djeca.
Evo nekoliko dječjih radova koji prikazuju njihove dojmove iz priče.
... Više...Manje...

2 mjeseci prije

Teatar PUNA KUĆA

Vidimo se na posljednjoj ovosezonskoj izvedbi "Priča o velikom i malom" Kristine Gavran u subotu, 2. lipnja u 10 sati u Kazalištu Mala scena, s kojim smo u partnerstvu i realizirali predstavu. Režija i izvedba: Svetlana Patafta.Velika KUTIJA. Mala kutija. Veliki SLON. Mala bubamara. I najveće pitanje – mogu li veliki i mali biti prijatelji?

U Priči o VELIKOM i malom susrećemo se s pojmom veličine – kako možemo odrediti što je veliko, a što malo. Pripovjedačica uspoređuje predmete koje pronalazi i postavlja ih u su-odnose, a posjeduje i neka čarobna pomagala – metar i povećalo. Znate li čemu služe i kako se koriste? Svaka kutija otkriva novu priču o veličinama, oblicima i brojevima.

Ovo je priča o veličinama, ali i o tome kako pronaći prijateljstvo tamo gdje ga najmanje očekujemo.
Ne propustite subotnju izvedbu u 10 sati, nakon koje slijedi besplatna radionica o veličinama.

Pridružite nam se na posljednjoj ovosezonskoj izvedbi!
www.mala-scena.hr/home/program.aspx

Svoja mjesta možete rezervirati na info@mala-scena.hr !
... Više...Manje...

Vidimo se na posljednjoj ovosezonskoj izvedbi Priča o velikom i malom Kristine Gavran u subotu, 2. lipnja u 10 sati u Kazalištu Mala scena, s kojim smo u partnerstvu i realizirali predstavu. Režija i izvedba: Svetlana Patafta.

2 mjeseci prije

Teatar PUNA KUĆA

Vrtići i škole mogu rezervirati dolazak u Etnografski muzej, Zagreb na našu predstavu o osnovnim glazbenim pojmovima "Zvukolika šuma" (dob 3 - 10) nakon koje će uz stručno vodstvo pogledati i prekrasnu izložbu o velikim istraživačima "Braća Seljan kroz prašume i pustinju". Više o predstavi na punakuca.hr/shows/zvukolika-suma/Braća Seljan na svojim su istraživanjima putovala i kroz veeelike šuuume, a šume su pune različitih zvukova .Uz našu izložbu "Kroz prašume i pustinju" o njihovim istraživanjima Teatar PUNA KUĆA izveo je danas predstavu "Zvukolika šuma" za djecu iz zagrebačkog vrtića Izvor i bjelovarskog Ciciban. ... Više...Manje...

Vrtići i škole  mogu rezervirati dolazak u Etnografski muzej, Zagreb na našu predstavu o osnovnim glazbenim pojmovima Zvukolika šuma (dob 3 - 10) nakon koje će uz stručno vodstvo pogledati i prekrasnu izložbu o velikim istraživačima Braća Seljan kroz prašume i pustinju. Više o predstavi na http://punakuca.hr/shows/zvukolika-suma/
Učitaj više