Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

4 days ago

Teatar PUNA KUĆA

Draga publiko,
s ponosom predstavljamo našu grupu osnovnoškolaca koji su s voditeljicom grupe, glumicom Svetlanom Pataftom, kreativno živjeli cijelu školsku godinu. Maštali smo, stvarali, smijali se, plakali, davali podršku jedni drugima i evo nas bogatiji za još jednu dramsku sezonu. Danas u 18.00 sati ispred Male dvorane MO Trnsko možete pogledati završnu produkciju polaznika pod nazivom "Pravila za preživljavanje". Nakon izvedbe možete ostaviti svoj kontakt ako je vaše dijete zainterisirano upisati se na dramsku od jeseni ili ga želite prijaviti na naš Ljetni kazališni kamp u Trnskom od 26. 06. - 30. 06. 2021. koji je namijenjen djeci dobi od 1. do 5. razreda osnovne škole. Uskoro više detalja na našoj stranici. Vidimo se danas na produkciji!
#mojkvartmojakuca
... See MoreSee Less

Draga publiko, 
s ponosom predstavljamo našu grupu osnovnoškolaca koji su s voditeljicom grupe, glumicom Svetlanom Pataftom, kreativno živjeli cijelu školsku godinu. Maštali smo, stvarali, smijali se, plakali, davali podršku jedni drugima i evo nas bogatiji za još jednu dramsku sezonu. Danas u 18.00 sati ispred Male dvorane MO Trnsko možete pogledati završnu produkciju polaznika pod nazivom Pravila za preživljavanje. Nakon izvedbe možete ostaviti svoj kontakt ako je vaše dijete zainterisirano upisati se na dramsku od jeseni ili ga želite prijaviti na naš Ljetni kazališni kamp u Trnskom od 26. 06. - 30. 06. 2021. koji je namijenjen djeci dobi od 1. do 5. razreda osnovne škole. Uskoro više detalja na našoj stranici. Vidimo se danas na produkciji!
#mojkvartmojakuca

1 week ago

Teatar PUNA KUĆA

Vikend u Kazalište Mala scena! Igramo našu predstavu za najmlađe, dob 1,5 do 6 "Boje duge - priča o bojama" u suradnji s Malom scenom. Dođite nam u subotu, 12. lipnja u 10.00 i ispričajmo skupa priču o bojama.
Više o predstavi na: punakuca.hr/shows/boje-duge-prica-o-bojama/
... See MoreSee Less

Vikend u Kazalište Mala scena! Igramo našu predstavu za najmlađe, dob 1,5 do 6 Boje duge - priča o bojama u suradnji s Malom scenom. Dođite nam u subotu, 12. lipnja u 10.00 i ispričajmo skupa priču o bojama. 
Više o predstavi na: https://punakuca.hr/shows/boje-duge-prica-o-bojama/Image attachment

2 weeks ago

Teatar PUNA KUĆA

Draga našo publiko, ako ste u Karlovcu, u blizini ili daljini, možete planirati sutrašnji dolazak na našu predstavu za najmlađe 1,5 do 6 godina "Priča o velikom i malom" Kristine gavran u režiji i izvedbi Svetlane Patafte. Predstava je nastala u koprodukciji s Kazalište Mala scena. Vidimo se sutra, u subotu, u 11 sati u Gradsko kazalište "Zorin dom" Karlovac
Više o predstavi na: punakuca.hr/shows/prica-o-velikom-i-malom/

#kazalistezanajmladje #smallsize #theatreforyoungaudiences
... See MoreSee Less

Draga našo publiko, ako ste u Karlovcu, u blizini ili daljini, možete planirati sutrašnji dolazak na našu predstavu za najmlađe 1,5 do 6 godina Priča o velikom i malom Kristine gavran u režiji i izvedbi Svetlane Patafte. Predstava je nastala u koprodukciji s Kazalište Mala scena. Vidimo se sutra, u subotu, u 11 sati u Gradsko kazalište Zorin dom  Karlovac
Više o predstavi na: https://punakuca.hr/shows/prica-o-velikom-i-malom/

#kazalistezanajmladje #smallsize #theatreforyoungaudiences

2 months ago

Teatar PUNA KUĆA

Nakon dugo vremena eto nas opet na pozornici sutra, u subotu 24. 04. 2021. u 10.00 u Kazalište Mala scena s predstavom za najmlađe "Boje duge - priča o bojama" u režiji i izvedbi Svetlane Patafte, a u suradnji s Malom scenom.
Vidimo se u kazalištu <3
Više o predstavi na:
punakuca.hr/shows/boje-duge-prica-o-bojama/
... See MoreSee Less

Nakon dugo vremena eto nas opet na pozornici sutra, u subotu 24. 04. 2021. u 10.00 u Kazalište Mala scena s predstavom za najmlađe Boje duge - priča o bojama u režiji i izvedbi Svetlane Patafte, a u suradnji s Malom scenom.
Vidimo se u kazalištu

2 months ago

Teatar PUNA KUĆA

Na današnji dan prije 10 godina imali smo premijeru naše dugovječne predstave OGLEDALCE, OGLEDALCE Ane Đokić, u režiji i izvedbi Svetlane Patafta i likovnom oblikovanju (scenografija, rekviziti, kostimi) Ane Horvat, nastale u našem programu Multikulturom do kvalitetne kulture. Hvala Ana Đokić, Ana Horvat, Zoran Pongrašić, Leo Vukelić, Sanja Tišljarić, Domagoj Klasić, @Nenad Božić, @Židovska općina Zagreb, DV Mirjam Weiller, Kazalište Dubrava i Kazalište Mala scena na podršci u njenom životu i jedva čekamo da je ponovo zaigramo, nadamo se već u ovoj godini.
Toda raba❤️
Više o predstavi možete pročitati na:
punakuca.hr/shows/ogledalce-ogledalce/
... See MoreSee Less

Na današnji dan prije 10 godina imali smo premijeru naše dugovječne predstave OGLEDALCE, OGLEDALCE Ane Đokić, u režiji i izvedbi Svetlane Patafta i likovnom oblikovanju (scenografija, rekviziti, kostimi) Ane Horvat, nastale u našem programu Multikulturom do kvalitetne kulture. Hvala  Ana Đokić, Ana Horvat, Zoran Pongrašić, Leo Vukelić, Sanja Tišljarić, Domagoj Klasić, @Nenad Božić, @Židovska općina Zagreb, DV Mirjam Weiller, Kazalište Dubrava i Kazalište Mala scena na podršci u njenom životu i jedva čekamo da je ponovo zaigramo, nadamo se već u ovoj godini.
Toda raba❤️
Više o predstavi možete pročitati na:
https://punakuca.hr/shows/ogledalce-ogledalce/
Load more